INDRE RO Retreat

Indre Ro Retreats, afholder jeg sammen med Integrative Health Practitioner, Christinna Thisgaard, som er et fire dages dybdegående retreat, der hjælper dig med at skabe indre ro.

Vi skal leve og bo i en bjælkehytte, et lerhus, en dansesal, en lille træhytte og en sauna. Lige op ad den dejligste skov i midtjylland.

Det er et eksklusivt retreat, der i sin essens handler om at skabe mere RO i din psyke, din krop og dit nervesystem. Gennem oplæg/undervisning og øvelser, vil du krospligt integrere psykologisk viden, der vil hjælpe dig på vej til at blive den  forælder og version af dig selv, du drømmer om at være. Du får viden og redskaber til, hvordan du passer på dig selv og lærer at regulere dine følelser – og dermed også dine børns, og viden om, hvordan du øger din relationskompetence, for at kunne indgå mere afslappet, roligt, trygt og ligeværdigt i relationen med andre mennesker.

Retreatet handler om meget mere end afslapning. Det handler om at integrere psykologisk viden på et dybere plan indeni, og det er derfor skabt for at kunne give dig oplevelsen af, at transformere dig til at mærke et langt mere roligt nervesystem, og en langt større kærlighed til dig selv. Det er skabt med det formål, at du kommer til at udvide din bevidsthed, få en stærkere forbindelse til din krop og dens signaler, mærke mere indre ro og en langt større kontakt og forbindelse til dig selv. Du vil gå derfra med et næret sind og en næret krop og få mulighed for at forløse gamle overbevisninger og hæmmende tanker i dig selv, så du kan skabe det liv og den indre tilstand i dig selv, du virkelig længes efter.

Praktisk:

Retreatet foregår i Nørre snede og vi samles til cirkler, undervisning, introspektive øvelser og meditationer i en bjælkehytte, hvor duften af træ fra huset, beroliger hele nervesystemet. Du vil enten overnatte i bjælkehytten på et værelse med én anden, i en mindre bjælkehytte med plads til tre personer, med eget toilet, bad og thekøkken, eller i en luksus-lerhytte (lige ved siden af bjælkehytten) i din egen seng, på et dobbeltværelse. Huset er solidt bygget og opvarmet, det er bygget af ler, og har den smukkeste, mest afslappede og beroligende stemning indeni.

Vandet fra hanen er renset, og maden er 100 % økologisk, mælke- og glutenfri.

Hvis du har lyst, kan du læse endnu mere om vores retreat og om dine værter lige her