Kursus: Indre Ro - I din krop, dine tanker og dit moderskab

3 live onlineforedrag, hvor du lærer om sammenhængen mellem din krop og dit sind, hvordan du skruer ned for perfektionisme og op for din autenticitet og hvordan du tager ansvaret, ROEN og styrken tilbage i dit liv!

450,00 DKK

Tre live onlineforedrag af 3 x 1 times varighed, med Integrative Health Practitioner, Christinna Thisgaard.

Overskriften for de 3 lives, er sammenhængen mellem Krop og Sind.

  1. Live : “Forbindelsen mellem din krop og dit sind”
  2. Live : “Skru ned for perfektionisme og op for din autenticitet”
  3. Live : “Sådan tager du ansvaret og styrken tilbage!”

 

Foredragene indeholder evidensbaseret viden omkring, hvordan psyke og nervesystem hænger sammen og hvad der skal til for, at skabe mere indre ro.

Udover en masse viden og konkrete øvelser i forhold til at skabe mere indre ro mentalt og i dit nervesystem, vil Christinna Thisgaard guide dig i, hvordan du skaber mere fysisk ro i din krop gennem kostændringer, samt tilførsel af de vigtigste vitaminer og mineraler, for at reducere stress, træthed, inflammation, overvækst af svamp og bakterier, og andre fysiske symptomer.

Foredragene er afholdt og ligger gemt i en lukket facebookgruppe, sammen med en masse ekstra-materiale, der indeholder inspiration til at vedligeholde din indre ro, ændrede kostvaner og selvkærlige hjemmepraksis – lige til at printe ud.

Efter køb, modtager du en mail med et link, hvor du skal anmode om at blive en del af en lukket facebookgruppe – derefter lukker vi dig ind.

Rigtig god fornøjelse med, at skabe mere ro indeni.