Online video-kursus til forældre :

Dit barns 10 grundlæggende psykologiske behov :

Sådan giver du alt dét, dit barn i virkeligheden har brug for, for at trives.

(Uden at blive passiv, brænde ud, eller miste besindelsen)

Dit barn har 10 grundlæggende psykologiske behov, du skal give dit barn hver eneste dag. Alt for mange forældre overtænker deres forældreskab, hvilket betyder, at børnene faktisk ikke får dét, de har brug for – samtidig med, at du som forælder knokler dig selv ihjel. 

Lær de 10 grundlæggende behov at kende i dette online video-kursus.

Lær

Forstå psykologien bag det nye børnesyn, så du lettere kan passe på dig selv og være dig selv sammen med dit barn, uden at gå på kompromis med dit barns behov.

Der eksisterer enormt mange misforståelser omkring det nye børnesyn, som overvælder og stresser langt det fleste forældre. Mange tror, at det nye børnesyn handler om at være eftergivende overfor sine børn, om altid at gå på kompromis med sine egne behov, om at være omkring barnet altid, når det er ked af det, om rigtig meget, at tale om barnets følelser og indre liv, om at barnets grænser skal respekteres og dermed lyttes til altid. 

Mange af os er ikke vokset op med sunde rollemodeller for, hvordan man optimalt set er sammen med børn, så barnet udvikler sig psykologisk sundt. Derfor famler mange af os i blinde og kommer let til at overkempensere – hvilket stresser os!

Jeg kommer til at fortælle dig nogle afgørende nuancer omkring det nye børnesyn, som du ikke ofte støder på og som vil give dig en helt anden let måde, at være sammen med dine børn på.

Er det her dig?

– Du knokler for at gøre det bedste for dit barn og ender indimellem (eller ofte) med, at skælde mere ud, end du ønsker?

– Du læser ofte op på forældreskabet i bøger og på sociale medier, hvilket får dig til at stille skarpt på, hvad du selv og særligt din partner gør forkert overfor børnene?

– Du har svært ved at finde balancen mellem at være dig selv, at være der for dit barn / dine børn, din partner, din familie og dine venner?

– Du oplever indimellem (eller ofte) at “det nye børnesyn” ikke virker?

– Du har svært ved at prioritere tid på sig selv, uden at få dårlig samvittighed overfor børnene / dit barn?

– Du oplever ofte, at det er hårdt at være blevet forælder?

Jeg lærer dig, hvordan du både kan tage dig af dig selv, samtidig med, at du tager dig af dit barn på en måde, dit barn psykologisk set har brug for. 

Jeg kommer til at give dig opdateret psykologisk viden, som uddyber det nye børnesyn på en letforståelig måde. Du får desuden en masse brugbare eksempler på, hvordan forældreskabet ser ud i praksis, når du både ønsker dig at tage dig af dine børns / dit barns behov, samtidig med dine egne.

Det vil give dig en større lethed i forældreskabet, mindske din dårlige samvittighed og gøre det lettere for dig, at sige nej til dit barn og ja til dig selv – uden, at få dårlig samvittighed eller at blive oversvømmet af dårlig samvittighed over, om dit barn kommer til at lide samme psykologiske skade, som du måske selv har oplevet.

Jeg lærer dig nemlig hvordan – så du ikke bare ignorerer dit barns behov, men tager dig af dem, samtidig med at du tager dig af dig selv.

Sådan foregår webinaret : 


  1. Du tilmelder dig gennem knappen her på siden.

  2. Du modtager en mail med et link, hvor webinaret afholdes.

  3. Du modtager det optagede webinar efter endt webinar, så du kan se det, lige når du vil.


Jeg vil anbefale dig at se med live, hvis det er muligt for dig, da der er god mulighed for at få besvaret spørgsmål til sidst i webinaret.

Det bedste af det hele?

Din investering i, endelig at få simplificeret dit forældreskab, så dit barn får hvad det har brug for, uden at du brænder ud :

Kun 199 kroner!

Mød din underviser

Mit navn er Maria Anderson.

Jeg har de sidste 15 år arbejdet med børn, unge og familier. Jeg har specialiseret mig i børns (følelsesmæssige) udvikling, angst, særlig sensitivitet, tilknytningsteori og kommunikationen mellem voksne og børn + voksne imellem (særligt i parforhold). 

Det er vanskeligt at gøre noget, vi ikke selv er flasket op med, og det kan for mange af os betyde, at vi kommer til at perfektionere forældreskabet på en måde, hvor det er en rolle vi spiller, frem for at være os selv, for at undgå, at vores børn skal lide samme nød, som vi selv gjorde. 

Oprindeligt er jeg uddannet Familierådgiver med speciale i følelsesmæssige svigt. 

Jeg har arbejdet som Børne- og Familierådgiver og har læst en kandidat i Pædagogisk Psykologi på Aarhus Universitet, hvor jeg specialiserede mig i angst og særlig sensitivitet blandt børn og voksne.

Senest har jeg gennemført en 4-årig efteruddannelse til Familie-, Par, og Psykoterapeut, samtidig med, at jeg har taget selvstændige kurser i nyere traumeteori og nervesystemets biologisk funktion i relation til psyken. 

Jeg har gennem de sidste fem år været selvstændig terapeut og underviser og er derudover ansat som fast underviser på Blackbird Institute.

Tilmeld dig for at få adgang til dette online webinar, fyldt med viden og redskaber, der hjælper dig væk fra en hverdag i familielivet fyldt stress og dårlig samvittighed – så du langt bedre kan være dig selv i din familie, sammen med dine børn.