3 dages minikursus til forældre :

Sådan sætter du grænser for dit barn på en måde der bliver respekteret og lyttet til – uden skæld ud, bebrejdelser og dårlig samvittighed bagefter

Forstå psykologien bag grænsesætning, og lær de nemme, konkrete og effektive redskaber, der gør grænsesætning nemt (og med færre konflikter)

At have grænser er afgørende i relationen med alle mennesker – særligt med dine børn. 

Men det er ikke bare hvilken som helst slags grænser, børn har brug for. 

Slet ikke objektive og rigide grænser, som man engang troede, børn havde brug for. 

Der eksisterer nemlig nogle vigtige og meget mere opdaterede principper i forhold til grænsesætning, som er afgørende for, om grænserne bliver hørt, respekteret og lyttet til.

Jo færre grænser du sætter omkring dig selv, jo mere “grænsesøgende” vil dit barn være.

Og i virkeligheden handler det ikke om at dit barn søger grænser. 

Det handler om noget helt andet, som jeg vil lære dig meget mere om i dette gratis 3 dages onlinekursus.

Hvis du kender aaaalt for godt, at :

– Havne i alt for mange opslidende konflikter med dit barn / dine børn

 – Dine grænser ikke bliver hørt og respekteret.

– Dit barn sætter spørgsmålstegn ved de grænser du sætter, og at du kommer til kort i dine forklaringer. 

– Være alt for hård eller alt for eftergivende i konflikter med dit barn?

– Frygte konflikter eller nedsmeltninger hos dit barn, så du kommer til at gå på kompromis med dine grænser for, at få fred?

– Have rygrad som en regnorm?

– Havne i opslidende magtkampe med dine børn?

Så er mit 3 dages onlinekursus for dig!

Her lærer jeg dig, hvordan du sætter grænser for dit barn på en måde, der bliver respekteret og lyttet til – uden at du behøver at skælde dit barn ud, at kaste en masse bebrejdelser efter dit barn eller at blive marineret i dårlig samvittighed bagefter.

Jeg lærer dig opdateret psykologisk viden om, hvad grænsesætning vil sige og hvorfor det er vigtigt. Og desuden vil jeg lære dig helt nemme, konkrete og effektive redskaber, der gør grænsesætning nemt og som fører til færre konflikter imellem jer. 

Sådan foregår minikurset: 

Minikurset koster ikke en krone at deltage. 

  1. Du tilmelder dig med din e-mail og dit navn herunder

  2. Du bliver inviteret til en lukket gruppe kun for deltagere på minikurset, hvor al undervisningen kommer til at foregå

  3. Hver aften i de tre dage er der live undervisning i gruppen fra 20-20:30. Der er replay tilgængeligt til dig, hvis du ikke kan kigge med live. 

Sæt tid af til at se alle tre foredrag, da du hver dag vil få en afgørende bid af den samlede opskrift. 

Mød din underviser

Mit navn er Maria Anderson.

Jeg har de sidste 15 år arbejdet med børn, unge og familier. Jeg har specialiseret mig i børns (følelsesmæssige) udvikling, angst, særlig sensitivitet, tilknytningsteori og kommunikationen mellem voksne og børn + voksne imellem (særligt i parforhold). 

Det er vanskeligt at gøre noget, vi ikke selv er flasket op med, og det kan for mange af os betyde, at vi kommer til at perfektionere forældreskabet på en måde, hvor det er en rolle vi spiller, frem for at være os selv, for at undgå, at vores børn skal lide samme nød, som vi selv gjorde. 

Oprindeligt er jeg uddannet Familierådgiver med speciale i følelsesmæssige svigt. 

Jeg har arbejdet som Børne- og Familierådgiver og har læst en kandidat i Pædagogisk Psykologi på Aarhus Universitet, hvor jeg specialiserede mig i angst og særlig sensitivitet blandt børn og voksne.

Senest har jeg gennemført en 4-årig efteruddannelse til Familie-, Par, og Psykoterapeut, samtidig med, at jeg har taget selvstændige kurser i nyere traumeteori og nervesystemets biologisk funktion i relation til psyken. 

Tilmeld dig for at få adgang til dette 3 dages gratis minikursus, fyldt med viden og redskaber, der hjælper dig væk fra en hverdag i familielivet fyldt med frustration over, ikke at blive hørt, til at kunne være dig selv i din familie, sammen med dine børn.