Online video-kursus til forældre :

Dit barns 10 grundlæggende psykologiske behov :

Sådan giver du dit barn alt dét, dit barn i virkeligheden har brug for, for at trives – uden at blive passiv, brænde ud, eller miste besindelsen.

Få øjeblikkeligt adgang til alle 12 videolektioner nu.

Dit barn har 10 grundlæggende psykologiske behov, som det har brug for at få opfyldt fra dig. 

Alt for mange forældre overtænker deres forældreskab, hvilket betyder, at mange børn ikke får dét, de (psykologisk set) har brug for. 

Ofte ender mange forældre med enten at blive for passive (og sidde med deres telefon lidt for meget) eller at knokle for meget og brænde ud.

Der eksisterer mange misforståelser omkring ‘det nye børnesyn’, som overvælder og stresser mange forældre.

Mange tror (fejlagtigt), at det moderne / nye børnesyn handler om :

 • At være eftergivende overfor sine børn
 • At skulle gå på kompromis med sine egne behov (størstedelen af tiden)
 • At være omkring barnet altid, når det er ked af det.
 • At tale meget med barnet om dets følelser og indre liv.
 • At barnets nej altid skal efterleves.

Mange af os er ikke vokset op med sunde rollemodeller for, hvordan man optimalt set er sammen med børn, så barnet udvikler sig psykologisk sundt

Derfor famler mange forældre i blinde og kommer let til at overkompensere – hvilket er alt for stressende!

Jeg deler 7 afgørende nuancer omkring *det nye børnesyn*, som du ikke ofte støder på, med udgangspunkt i 10 vigtige principper for moderne forældreskab, der vil lære dig en helt anden let måde, at være sammen med dine børn på.

Kender du det her?

 • Du knokler for at gøre det bedste for dit barn og ender indimellem (eller ofte) med, at skælde mere ud, end du ønsker?

 • Du læser ofte op på forældreskabet i bøger og på sociale medier, hvilket får dig til at se, hvad du selv og særligt din partner gør forkert overfor børnene?

 • Du har svært ved at finde balancen mellem at være dig selv, og at være der for dit barn og din (eventuelle) partner?

 • Du oplever indimellem (eller ofte) at *det nye børnesyn* ikke virker?

 • Du har svært ved at prioritere tid på dig selv, uden at få dårlig samvittighed?

 • Du oplever ofte, at det er hårdt at være blevet forælder?

Jeg lærer dig, hvordan du både kan tage dig af dig selv, samtidig med, at du tager dig af dit barn på en måde, dit barn psykologisk set har brug for. 

Jeg kommer til at give dig opdateret psykologisk viden, som uddyber det moderne børnesyn på en letforståelig måde. Du får desuden brugbare eksempler på, hvordan forældreskabet ser ud i praksis, når du både ønsker dig at tage dig af dine børns behov, samtidig med dine egne.

Det vil give dig en større lethed i forældreskabet, mindske din dårlige samvittighed og gøre det lettere for dig, at sige nej til dit barn og ja til dig selv – uden, at blive oversvømmet af dårlig samvittighed over, om dit barn kommer til at lide samme psykologiske skade, som du måske selv har oplevet.

Jeg lærer dig nemlig hvordan – så du ikke bare ignorerer dit barns behov, men tager dig af dem, samtidig med at du tager dig af dig selv

Hvordan foregår det?

 • Efter du har investeret i kurset, får du adgang med det samme med et personligt login.
 • Videoerne varer mellem 5 – 9 minutter, og er dermed letfordøjelige.
 • Den viden du præsenteres for, er let at forstå og let at omsætte til din dagligdag.
 • Du kan både se og høre kurset på farten. Videoerne kan sagtens fungere som en podcast eller lydfil, hvis du f.eks vil høre det i bilen.
 • Du kan se eller høre kurset når du vil og gå til og fra det, ligeså ofte, du vil. Platformen husker dig på, hvor du er kommet til.

Det bedste af det hele?

Din investering i at få simplificeret dit forældreskab, så dit barn får hvad det har brug for, uden at du brænder ud :

499,-

Mit navn er Maria Anderson.

Jeg har de sidste 15 år arbejdet med børn, unge og familier. Jeg har specialiseret mig i børns (følelsesmæssige) udvikling, angst, særlig sensitivitet, tilknytningsteori og kommunikationen mellem voksne og børn + voksne imellem (særligt i parforhold). 

Det er vanskeligt at gøre noget, vi ikke selv er flasket op med, og det kan for mange af os betyde, at vi kommer til at perfektionere forældreskabet på en måde, hvor det er en rolle vi spiller, frem for at være os selv, for at undgå, at vores børn skal lide samme nød, som vi selv gjorde. 

Oprindeligt er jeg uddannet Familierådgiver med speciale i følelsesmæssige svigt. 

Jeg har arbejdet som Børne- og Familierådgiver og har læst en kandidat i Pædagogisk Psykologi på Aarhus Universitet, hvor jeg specialiserede mig i angst og særlig sensitivitet blandt børn og voksne.

Senest har jeg gennemført en 4-årig efteruddannelse til Familie-, Par, og Psykoterapeut, samtidig med, at jeg har taget selvstændige kurser i nyere traumeteori og nervesystemets biologiske funktion i relation til psyken. 

Jeg har gennem de sidste fem år været selvstændig terapeut og underviser, og er derudover ansat som fast underviser på Blackbird Institute i København.

Tilmeld dig for at få adgang til dette online kursus, fyldt med viden og redskaber, der hjælper dig væk fra en hverdag i familielivet fyldt med stress og dårlig samvittighed – så du langt bedre kan være dig selv i din familie, sammen med dine børn.