FAMILIEVEJLEDNING

  • Oplever du tvivl i dit moderskab eller forældreskab?
  • Vanskeligheder i kommunikationen med dine børn eller din partner?
  • Har du ofte en følelse af at overleve, mere end at leve?
  • Har du svært ved at sætte (personlige) grænser?
  • Svært ved balancen mellem dine børns og dine egne behov?
  • Udfordrer dine børn dig, konkret eller følelsesmæssigt?
  • Er du bekymret for dit barn eller dine børns trivsel?

Jeg hjælper dig med, at opnå større klarhed og bevidsthed omkring dine egne og dine børns udfordringer og behov.

Jeg hjælper dig med, at opløse konflikter, uhensigtsmæssige mønstre og følelsesmæssige udfordringer i familien, så du kan leve (familie)livet meget mere let, frit og i overensstemmelse med dine egne behov og værdier.

Jeg hjælper dig med, at optimere dit forældreskab, så du kan undgå at give dine egne barndomssår og -traumer videre til dine egne børn, og dermed give dig en styrket fornemmelse af tryghed, ro og tro på sig selv i rollen som forælder.

 

Samtalen foregår online. 

Pris: 950 kroner, á 1 times varighed.

”Min samtale med Maria var så nær, på trods af den fysiske afstand. Maria har en helt særlig varme, mildhed, indlevelsesevne og imødekommenhed. Hun formåede på fineste vis at skabe et trygt og kærligt ”rum” på trods af, at samtalen var online. Jeg giver hende mine aller varmeste anbefalinger”. Camilla.
”Kære Maria. Jeg kan mærke, at de snakke vi har, er vigtigere og smukkere end noget, jeg længe har givet mig selv lov til. Din energi og varme føles så tryg, på en helt særlig måde. Så tak af hjertet, Maria. Tak for dig og alt, hvad du er og gør.” - Josefine.
”Det var super rart og givende for os begge. Jeg tror især, at det var rart for mig også at høre, at det er hårdt og opslidende for alle forældre, hvis de skal være på og lege med deres børn, i alt deres vågne tid. Det har været svært for mig at være i, at jeg reelt ikke føler, at jeg kan være i det mentalt – og derfor ender med at være en fysisk ”beholder”, der bare går rundt. Tusind tak for en virkelig nærværende samtale! Det var så dejligt at føle sig mødt, hørt og forstået.” Nina.
“Først en kæmpe tak. En tak for at lytte til mig, at se mig for den jeg er og det jeg kan. Og tak for at stille spørgsmål. Og en kæmpe tak for at jeg står med større sikkerhed i mit moderskab, især når mit nervesystem er på overarbejde, der er gråd og søvnen lille. Det har gjort en forskel for mig og min familie. Jeg er ikke længere bange for at min søn går i stykker ved gråd, og jeg er hellere ikke bange for at jeg gør det. Du har lært mig at sætte mit hjerte på plads, når jeg taber det. Du taler et sprog jeg er vild med, som min krop forstår. Jeg ved at vores veje vil mødes igen, og jeg glæder mig. Tak for det du har lært mig, og tak for det du har mindet mig om.” Kh Camilla
Previous slide
Next slide
”Min samtale med Maria var så nær, på trods af den fysiske afstand. Maria har en helt særlig varme, mildhed, indlevelsesevne og imødekommenhed. Hun formåede på fineste vis at skabe et trygt og kærligt ”rum” på trods af, at samtalen var online. Jeg giver hende mine aller varmeste anbefalinger”. Camilla.
”Kære Maria. Jeg kan mærke, at de snakke vi har, er vigtigere og smukkere end noget, jeg længe har givet mig selv lov til. Din energi og varme føles så tryg, på en helt særlig måde. Så tak af hjertet, Maria. Tak for dig og alt, hvad du er og gør.” - Josefine.
”Det var super rart og givende for os begge. Jeg tror især, at det var rart for mig også at høre, at det er hårdt og opslidende for alle forældre, hvis de skal være på og lege med deres børn, i alt deres vågne tid. Det har været svært for mig at være i, at jeg reelt ikke føler, at jeg kan være i det mentalt – og derfor ender med at være en fysisk ”beholder”, der bare går rundt. Tusind tak for en virkelig nærværende samtale! Det var så dejligt at føle sig mødt, hørt og forstået.” Nina.
“Først en kæmpe tak. En tak for at lytte til mig, at se mig for den jeg er og det jeg kan. Og tak for at stille spørgsmål. Og en kæmpe tak for at jeg står med større sikkerhed i mit moderskab, især når mit nervesystem er på overarbejde, der er gråd og søvnen lille. Det har gjort en forskel for mig og min familie. Jeg er ikke længere bange for at min søn går i stykker ved gråd, og jeg er hellere ikke bange for at jeg gør det. Du har lært mig at sætte mit hjerte på plads, når jeg taber det. Du taler et sprog jeg er vild med, som min krop forstår. Jeg ved at vores veje vil mødes igen, og jeg glæder mig. Tak for det du har lært mig, og tak for det du har mindet mig om.” Kh Camilla
Previous slide
Next slide