Førstehjælpskassen til konflikter

Sådan kommer du (og dit barn) godt igennem jeres konflikter – uden, at du hverken er for eftergivende eller for skrap

Jeg tager dig igennem de tre mest essentielle trin, som er afgørende for, at kunne afværge og håndtere konflikterne med dine børn på en mere let måde.

#1 : Før konflikten! Sådan afværger du de fleste storme.

#2 : Under konflikten! Sådan klarer du stormvejret som en superhelt.

#3 : Efter konflikten! Sådan rydder du mest effektivt op efter stormen.

Konflikter er en nødvendig og afgørende del af familielivet – men selvfølgelig skal de ikke føles opslidende eller som en uendelig krigszone. I denne e-bog guider jeg dig trinvist igennem konflikter med dine børn – så du får en langt større forståelse for, hvorfor de opstår, hvilke der kan undgåes (og hvordan) og hvordan du mest effektivt reparerer efter en konflikt med dit barn – så dit barn rent faktisk lærer noget af konflikten, fremfor kun at få negative erfaringer med uenighed og konflikter.

Kender du det her?

Dine børn “søger grænser” konstant og i havner ofte i konflikter?

Du er i tvivl om, hvordan du skal håndtere konflikter på en måde, så de ikke eskalerer?

Du er ved at blive vanvittig over konfliktniveauet i hjemmet?

Du ville ønske, at konflikter kunne forsvinde fra familielivet?

Du frygter konflikter eller nedsmeltninger hos dit barn og kommer på overarbejde med at undgå dem?

Du gør alt muligt for dit barn, for i virkeligheden at undgå konflikter?

Du kommer ofte til at skælde ud og gøre dit barn forkert, når i har konflikter?

Så er Førstehjælpskassen til konflikter for dig.

Mød din underviser

Mit navn er Maria Anderson.

Jeg har de sidste 15 år arbejdet med børn, unge og familier. Jeg har specialiseret mig i børns (følelsesmæssige) udvikling, angst, særlig sensitivitet, tilknytningsteori og kommunikationen mellem voksne og børn + voksne imellem (særligt i parforhold). 

Oprindeligt er jeg uddannet Familierådgiver med speciale i følelsesmæssige svigt. 

Jeg har arbejdet som Børne- og Familierådgiver og har læst en kandidat i Pædagogisk Psykologi på Aarhus Universitet, hvor jeg specialiserede mig i angst og særlig sensitivitet blandt børn og voksne.

Senest har jeg gennemført en 4-årig efteruddannelse til Familie-, Par, og Psykoterapeut, samtidig med, at jeg har taget selvstændige kurser i nyere traumeteori og nervesystemets biologiske funktion i relation til psyken. 

Jeg er ansat som fast underviser på Blackbird Institute, hvor jeg underviser i Det nye børnesyn, Tilknytning, Familierådgivning og i nærende relationer mellem børn og forældre.

Tilmeld dig nu og få adgang med det samme til denne effektive hjælp til at håndtere konflikter på en bedre måde for hele familien! 

E-bogen er fyldt med viden og redskaber, der hjælper dig væk fra en hverdag i familielivet fyldt med drænende konflikter – til en mere nærende måde at være sammen på, i familien.